Vacature

Junior Scientist Cybersecurity

Vacature omschrijving

Bij deze opdrachtgever hebben ze diepgaande kennis van (technische) cyber security en kwantitatieve modellen en algoritmes en ruimschoots ervaring in het ontwikkelen en toepassen van innovatieve technologie en methodieken. Met deze kennis en ervaring zorg jij met jouw team ervoor dat organisaties vandaag en in de toekomst kunnen vertrouwen op veilige en robuuste ICTnetwerken en diensten. Daarbij werk je intensief samen met partners zoals universiteiten, kennisinstituten, service providers en productleveranciers, zowel in Nederland als daarbuiten. De bijdrage van je afdeling varieert van onafhankelijk advies tot verkennend onderzoek naar veelbelovende technologie. Daarnaast maken ze technologie toepasbaar voor een specifieke klant of context bijvoorbeeld door het ontwikkelen van een proof-of-concept. Opdrachtgevers voor dit onderzoek zijn onder andere defensie, financiële instellingen, telecom service providers en partijen in de mobiliteit en logistieke sector. Voor veel van deze opdrachtgevers is veilige en robuuste ICT een cruciale succesfactor voor hun business.

Eisen

Denken in creatieve oplossingen zit in jouw aard. Je hebt een passie voor techniek en de drive om uit te zoeken hoe dingen nou echt werken. Jij gaat de diepte in en doet je mond open als het over jouw onderwerp gaat. Maar niet alleen achter je scherm blink jij uit. Ook samenwerken in projectteams en communiceren met klanten en collega’s gaat je goed af. En loop je een keer vast of kom je ergens niet uit? Geen punt. Doordat jij op tijd aan de bel trekt, kun je het probleem samen met je collega’s tackelen. Wat je nog meer in huis hebt? 

 • Een afgeronde wo-masteropleiding of PhD, bij voorkeur computer science, informatica of een andere technische studie;

 • Ervaring en affiniteit met complexe ICT-infrastructuren;

 • Een grote interesse in de nieuwste technologische ontwikkelingen en de motivatie om constant te zoeken naar vernieuwing;

 • Een hackermindset, jij kijkt ook naar ‘de achterkant’;

 • Skills om goed te communiceren met je collega’s en je (internationale) samenwerkingspartners en klanten.

Interested? Apply directly!

 • Drop files here or
  Max. file size: 128 MB.
  • Drop files here or
   Max. file size: 128 MB.
   • This field is for validation purposes and should be left unchanged.