Over ons

Bij The Search treft u betrokken en ervaren adviseurs, interessante vacatures, deskundig loopbaanadvies en resultaatgerichte coaching. Vragen stellen en luisteren is de basis van ons handelen. Die betrokkenheid en feeling is onmisbaar bij het komen tot een perfecte match, een succesvolle training/coaching of een goed advies. Maar ook daadkracht, verantwoordelijkheid en een proactieve houding zorgen ervoor dat onze opdrachten succesvol en met het gewenste resultaat worden afgerond.

Wij beleven veel plezier in het ontmoeten van nieuwe en interessante mensen. Doordat wij intrinsiek geïnteresseerd zijn in wat mensen drijft, voelen mensen zich snel op hun gemak en zijn wij in staat om mensen om ons heen te verzamelen waarbij het geheel van kennis, vaardigheden en attitude, complementair aan elkaar zijn.

Organisaties met talent versterken.

Over Sandra Lemmens

Oprichter van The Search is Sandra Lemmens. Na het afronden van haar studie economie aan de Vrije Universiteit bleek haar grootste interesse te liggen in mensen en alles wat hen beweegt. Na een mooie recruitment carrière bij een aantal toonaangevende corporates en gestimuleerd door haar resultaatgerichte ambitie en ondernemerschap besloot zij in 2007 de overstap te maken naar een eigen adviesbureau op het gebied van recruitment en human resources: The Search.

Het leiden van een eigen onderneming stimuleert haar om vanuit haar kernwaarden te handelen; durf, passie en eigenheid als hart van de aanpak. Ze is een professional in haar vakgebied en kan uitstekend schakelen met haar opdrachtgevers en kandidaten.

Investeren in persoonlijk contact, daar draait het om bij Sandra. Elkaar ontmoeten, elkaar leren kennen en samen klankborden. Proberen niet altijd te denken in hokjes van werkervaring en opleiding maar juist kijken naar de persoon en zijn of haar competenties; denken in mogelijkheden. Proberen te kijken naar verandering en een nieuwe richting te kiezen in plaats van het verleden als onveranderlijke leidraad te hanteren.

Klanten omschrijven haar als een waardevolle adviseur, talent manager en sparringpartner waarbij haar werkwijze zich kenmerkt door passie, professionaliteit en plezier met de ambitie uit te blinken in maatwerk en betrokkenheid.